Selskaber

I Restaurant Konkrets charmerende lokaler bydes mindre selskaber på op til 30 personer varmt velkommen . Vores restaurant er beliggende i en historisk bygning med moderne indretning, og vi tilbyder en afslappet og sofistikeret atmosfære, der er perfekt til mindre selskaber og intime arrangementer. Det er muligt at afholde selskabet i restaurantens allerede eksisterende åbningstid. 

Vores menu er sammensat af enkle og innovative retter, der er inspireret af det nordiske køkken og lokale råvarer. Vi tilbyder lækre forretter, smagfulde hovedretter og søde desserter, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg. Ydermere har vi et menukort, som indeholder børnevenlige retter og samtidig hyggelige og siddende aktiviteter for børnene i ventetiden. 

Bliver I mere end 30 personer, henviser vi til vores søster restaurant i Hjørring, Restaurant Svanelunden. Restaurant Svanelunden, som er eksperter i selskaber helt op til 120 gæster, ligger midt i Hjørrings mest kendte og idylliske park. Restauranten er kendt for sin inspiration fra det klassiske køkken, men med velvalgte afstikkere til moderne tendenser. Det yderst servicemindede personale leverer altid nærværende betjening og har styr på deres viden om mad og vin. Fra restaurantens mange vinduer kan du nyde den smukke udsigt over parkens søer, flora og dyreliv.

Uanset om du vælger Restaurant Konkret eller Restaurant Svanelunden, vil vores dygtige og erfarne personale sørge for, at du og dine gæster får en oplevelse ud over det sædvendelige. Vi ser frem til at byde jer velkommen på en af vores restauranter.

Yderligere information og reservation kan ske på telefon (+45) 26 25 70 30 eller på e-mail info@hotellethjoerring.dk